Media - Softwashsystemsbenelux

SoftWashsystems Benelux
SoftWashsystems Benelux
Ga naar de inhoud
SOFTWASH SYSTEMS BENELUX IN DE MEDIA
SoftWash denkt de hoge druk wel aan te kunnen
 
17 mei 2018
In de Verenigde Staten werken ze er al decennia mee, in Nederland is de SoftWash-methode nog relatief nieuw. Schoonmaak vakhandel Solution in Zwaag bracht de Amerikaanse methode naar deze kant van de grote plas. Volgens mede-eigenaar Richard van Hessel biedt chemische reiniging grote voordelen ten opzichte van hogedrukreiniging, zeker nu chemie steeds vaker wordt gemeden in de schoonmaakbranche.
SoftWash: geschikt
alternatief voor reinigen met hogedruk?
 
Aan de andere zijde van de Noordzee, het Verenigd Koninkrijk, en aan de andere kant van de grote plas, de Verenigde Staten is gevelbehandeling volgens de SoftWash methode al jarenlang een beproefd concept. Vanuit het Noord-Hollandse Zwaag heeft Richard van Hessel van schoonmaakvakhandel Solution® SoftWash geïntroduceerd in Nederland: “Met succes. Inmiddels zijn er meerdere schoonmaakbedrijven die de methode succesvol inzetten en aanbestedingen gegund krijgen.”

SoftWash wint aan terrein in Nederland.
De gevelbehandelingsmethode maakt gebruik van chemie, met natriumhypochloriet als hoofdbestanddeel.

Tijdens de Discover SoftWash dagen laat schoonmaakvakhandel Solution uit Zwaag geïnteresseerde gevelbehandelaars kennismaken met de methode. In Schellinkhout verzamelt de groep zich om de methode in de praktijk te zien. Met zo’n 15 graden, hier en daar een regendruppel en een aardige wind, hebben we wel eens beter weer gehad op 9 mei. Maar dat weerhoudt de groep geïnteresseerden er niet van om het systeem in de praktijk te aanschouwen.

Terug naar de inhoud