Partner worden? - Softwashsystemsbenelux

SoftWashsystems Benelux
SoftWashsystems Benelux
Ga naar de inhoud
Hoe wordt je dan een partner van SoftWash Systems?
Partner worden van SoftWash Systems is zeker niet voor een ieder weggelegd, wij zoeken immers alleen “de beste van de beste” schoonmaakondernemers met veel toewijding en motivatie. Elke geïnteresseerde partner volgt dezelfde route. Na een aantal inventariserende en oriënterende gespreken worden aspirant-partners uitgenodigd deel te nemen aan de “Discover SoftWash”. Dit is een driedaags seminar waarin wij in drie (theorie)ochtenden en twee (praktijk)middagen een volledig beeld geven wat het betekent om een SoftWash Systems partner te worden en te blijven.

Daarna volgt een periode waarin de potentiële partner ruim de tijd krijgt om een goede afweging te maken en voor zichzelf vragen te beantwoorden als:
  • Ben ik die ondernemer die zich kan committeren aan protocollen?
  • Wil ik een toekomst in de SoftWash industrie?
  • Ben ik in staat om het allerhoogste niveau van professionalisme te bereiken?
  • enz.

Daarna, indien men besluit een partner te worden, begint het begeleidingstraject. Samen met de nieuwe pre-partner bespreken wij zaken als: werkgebied, materiaal- en apparatuurkeuze enz. Een partner gaat dan voor zijn Gecertificeerd Applicateurschap, dat  noodzakelijk is om het SoftWashen echt goed te begrijpen en veilig en verantwoord uit te kunnen voeren. Tevens dient men een verklaring omtrent gedrag (VOG) te overhandigen van de partner en diens mogelijke personeelsleden zodat er een hoge mate van betrouwbaarheid wordt bereikt.

Een partner kan binnen SoftWash Systems drie Business ontwikkelingsfases doorlopen.
Een BUSINESS TRAJECT
voor vastberaden ondernemers
Investeer in jezelf

Of je nu SoftWash wil toevoegen aan je huidige bedrijfsactiviteiten of een startende ondernemer bent: SoftWash Systems maakt deze route gemakkelijk.

Gemak is één ding, maar bewezen winstgevend en blijvend winstgevend zijn, is een heel ander verhaal. Door meer dan 30 jaar ervaring en het uitwerken van gedetailleerde en in de praktijk bewezen businessmodellen, toont SoftWash Systems aan dat het concept werkt. op dit moment al voor meer dan 250 ondernemingen wereldwijd. Ons concept bestaat uit diverse businessmodellen die steeds verder bouwen aan het autonoom en solide groeien van de onderneming. Wij streven ernaar om apparatuur, chemicaliën, onderwijs en begeleiding te leveren van een kwaliteit en niveau die zijns gelijke niet kent in de industrie. Dit stelt jou in staat te stellen deze “Know-how” ten volle te benutten voor de opbouw van je eigen SoftWash onderneming. Onze trackrecord is het beste bewijs dat onze businessmodellen ook echt werken:
95% van alle bij ons aangesloten partners zijn succesvol en winstgevend met en door hun SoftWash onderneming!
Wij stellen niet dat het eenvoudig is, maar een ieder zal begrijpen dat groei de optelsom is van de energie en aandacht die je erin stopt. Wij vragen dan ook iets terug: inzet, enthousiasme, vastberadenheid en verantwoordelijkheid zijn de essentiële elementen om succesvol te worden, en nog belangrijker,  succesvol te blijven.

Herken jij jezelf hierin neem dan ook de volgende stap.

Jouw Turn-key onderneming is slecht een telefoontje van je verwijderd. Bel ons en laat je informeren. Wij zetten open en transparant uitéén wat er komt kijken om een fenomenale SoftWash onderneming op te bouwen. Je zult verrast zijn door de mogelijkheden.
Drie Niveaus van SoftWash & Business Training over een periode van 2 tot 4 jaar
1. Gecertificeerd Applicateur (basisniveau)
Om dit niveau te bereiken, onderga je een gedegen training waarbij je wordt opgeleid om in de praktijk bij klanten met ons systeem te mogen en kunnen werken.
Deze opleiding bestaat uit 20 lessen, een theorie-examen van meer dan 200 vragen en een praktijkexamen, afgenomen door een pro-staff lid of een speciaal door SoftWash Systems USA bevoegd en opgeleid persoon.
 
Deze opleiding bevat:
 
·         Het deelnemen aan een driedaags “Discover SoftWash” seminar.
·         Het bijwonen en deelnemen aan een intensieve vierdaagse opleiding met 20 lesmodules.
·         Het realiseren van een speciaal voor deze status ontwikkeld “workbook”.
·         Het afleggen van een theorie-examen van meer dan 200 vragen met een minimale score van 80% of hoger.
·         Het afleggen van een praktijk examen waarbij de nadruk ligt op veiligheid, verantwoordelijkheid en betrokkenheid.
 
Hierdoor zijn wij verzekerd een hoge mate van professionaliteit vanaf dag één dat een partner onder de vlag van SoftWash Systems actief is.
 
Wanneer een partner deze status heeft bereikt, verwachten wij dat hij jaarlijks zijn  studiepunten haalt, CEU’S (Continual Education Units) genoemd. Dit kan door het lezen van boeken, het bijwonen van workshops en seminars of het deelnemen aan extra opleidingen zoals de Sales Boot Camp. Indien de CEU’s niet worden behaald kan een Gecertificeerd Applicateur zijn status kwijt raken.
2. Geautoriseerd Professional
Wanneer een partner het niveau Gecertificeerd Applicateur heeft behaald, en er een periode van minimaal 6 tot maximaal 18 maanden is verstreken, heeft hij de keuze om zijn kennis te vergroten en zijn onderneming nog verder te professionaliseren. Door zijn werk in de SoftWash praktijk en tussentijdse deelname aan onze netnetwerkbijeenkomsten, is hij aantoonbaar bezig geweest met het verbeteren van zijn ervaring en competenties. Als aan deze voorwaarden is voldaan, kan de partner ervoor kiezen om de volgende stap te maken en de opleiding tot Geautoriseerd Professional te volgen.
 
Deze opleiding bevat:
 
Voorwaarden:
·         je hebt de opleiding Gecertificeerd Applicateur met succes afgerond
·         je hebt 6 tot 18 maanden praktijkervaring
·         je werkt uitsluitend met SoftWash Systems chemie en apparatuur om de hoge standaard te waarborgen.
·         partner heeft en werkt met een industry leading SoftWash Systeem.
 
Inhoud:
·         bijwonen en deelnemen aan een intensieve vierdaagse opleiding met 20 lesmodules.
·         realisatie van een speciaal voor deze status ontwikkeld “workbook”.
·         een theorie examen van meer dan 200 vragen.
·         de 50 puntenstandaard van “Good Stewardship”
 
Ook voor deze opleiding geldt dat een partner die deze status heeft bereikt, jaarlijks zijn CEU’S haalt. Dit kan door het lezen van boeken, het bijwonen van workshops en seminars of het deelnemen aan extra opleidingen. Indien de CEU’s niet worden behaald kan een Gecertificeerd Applicateur zijn status kwijt raken.
3. Vijf Sterren Onderneming
Na 24 maanden heeft onze partner een onderneming opgebouwd die voldoet aan de hoogst haalbare standaarden in de industrie. Bij SoftWash Systems noemen wij dit Hyperprofessionalisme. Onze partner is toonaangevend en trendsettend. De onderneming is verantwoordelijk voor minimaal 70% van zijn inkomsten. Zij die dan graag het hoogst haalbare willen bereiken, kiezen dan voor onze “vijf sterren Onderneming” opleiding
 
Deze opleiding bevat:
 
Voorwaarden:
·         je hebt de opleiding Geautoriseerd Professional met succes afgerond
·         minimaal 70% van je reguliere inkomsten zijn afkomstig uit Softwashing
·         je hebt een bedrijfspand voor je SoftWash onderneming
·         je bezit tenminste twee volledig uitgeruste en actieve SoftWash units met elk een minimale omzet van € 200.000 per jaar
 
Opleiding:
·         Het completeren van een vierdaagse opleiding met 20 vijf sterren lesmodules
·         Het blijven behalen van de jaarlijkse studie punten (CEU’s)
 
SWS professionals staan garant voor het naleven van onze In-Network-waarden en -standaarden waarmee zij garant staan voor een excellente service en een fenomenaal resultaat.
 
Alle professionele partners leveren 1e klas service (onvergelijkbaar), werken met de allerbeste apparatuur en chemicaliën en nemen deel aan een ongekend professioneel opleidingstraject. Dit onderscheidt hen van andere softwashbedrijven die ons slechts  kunnen kopiëren maar nooit evenaren (al was het maar vanwege 30 jaar aan unieke kennis en ervaring die slechts gedeeld wordt met de SoftWash Systems Partners)
Slimme klanten gaan voor zekerheid en kiezen daarom graag voor een Professionele SoftWash Systems partner.
Terug naar de inhoud