SoftWash Academy - Softwashsystemsbenelux

SoftWashsystems Benelux
SoftWashsystems Benelux
Ga naar de inhoud
SoftWash Systems Academy
Speciaal voor de opleidingen van uw SoftWash Partners is in 2010 de SoftWash Systems Academy opgericht. Deze is gevestigd in Sanford Florida USA met dependances in Ashford UK en Zwaag in Nederland.

Deze Academy voorziet in de opleidingen die nodig zijn om uw SoftWash Partner het allerhoogste niveau van professionalisme te doen bereiken. Wij nemen het trainen en onderrichten uiterst serieus. Dat is ook een vereiste want uw kostbare bezit dient in veilige en bekwame handen te zijn. Onze partners, eenmaal aangesloten als In-Network company, onderwerpen zich aan een intensief opleidingstraject waarin wij partners door middel van meer dan 280 modules hun onderneming tot ongekende hoogte helpen groeien. Deze begeleiding mag als ongeëvenaard in de industrie worden beschouwd.
In onze Academy kunnen de opleidingen zowel intern als live streaming worden aangeboden. We beschikken over de aller modernste apparatuur om ook vanuit een andere locatie dan Zwaag de opleidingen te volgen.
Daarnaast verzorgt onze Academy de zogenaamde “Get Together Day” waarin alle aangesloten partners (indien de situatie dit toestaat) bij elkaar komen, hun ervaringen met elkaar delen en hun progressie toetsen aan de collegae/partners. Dit is een kosteloos event.
SOFTWASHAPOLOOZA
Eenmaal per jaar organiseert SoftWash Systems USA de “SoftWashapolooza”.
Dit is een jaarlijks driedaags event voor de leiders in de SoftWash Industrie. Uw Partner behoort tot deze groep. Elk jaar wordt aan de hand van een thema extra input gegeven aan excellent ondernemerschap, met “captains of industry” als sprekers en een enorme hoeveelheid workshops. Dit driedaags event vindt plaats in Lake Mary, Florida telkens in januari. Hier komen partners uit 9 landen ook samen om met elkaar ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. Het event is bedoeld om partners (internationaal) naar een hoger niveau te brengen. Dit is voor partners uit de Benelux één van de jaarlijkse hoogtepunten. Niet alleen vanwege het enorme leerzame karakter naar eerst en vooral vanwege het fijne samenzijn in een heerlijk klimaat. Uiteraard is deelname aan de jaarlijkse SoftWashapolooza op vrijwillige basis.
Terug naar de inhoud